Annak érdekében, hogy a szőlőbogyókból a must elváljon a magoktól, a bőrtől és a cellulóz szilárd összetevőitől, meg kell szakítani a bőrt és fel kell törni a gabona magját. Ennek a műveletnek, amelyet zúzásnak neveznek, meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, amelyek függnek a kapott sörlé minőségétől. A szőlő elsődleges feldolgozásán belüli kezdeti technológiai művelet a bogyók zúzása és a fürtök elválasztása (megfejtése). Ez a daráló elengedhetetlen minden háztartás számára.
Így használd:
A szőlődarálót a hordó fölé helyezik, ahol a zúzott szőlőt összegyűjtik, és a hajtókart megfordítják.
Használat előtt alaposan mossa le a darálót vízsugárral.
A darálót legalább 50L (hordó, kevés) kapacitású edény fölé kell helyezni, amelyben zúzott szőlőt gyűjthetnek
A zúzótál etetése levelek és fás részek nélkül történik - kivéve a szőlőfürtöket.
Fenntartás.
A tartót és a hajtókart elektrosztatikus mezőben porfestéssel védik a korrózió ellen.
Ügyfélelőnyök:
- nem befolyásolja a must (bor) ízét
- kis súly
- könnyen kezelhető
A termék előnyei:
- rozsdásodásgátló festett lemezből készült
- speciális fogakkal ellátott kompozit anyagból készült hajtó- és nyomóhengerek, amelyek biztosítják a biztonságos és folyamatos, progresszív zúzási járatot; az erőfeszítés minimális
Műszaki adatok
Kézi működtetés
Kezelt poliamid dobanyag élelmiszeripari felhasználásra
Ügyfélszolgálat Array
contact@bricofan.hu