Annak érdekében, hogy a szőlőbogyókból a must elváljon a magoktól, a bőrtől és a cellulóz szilárd összetevőitől, meg kell szakítani a bőrt és fel kell törni a gabona magját. Ennek a műveletnek, amelyet zúzásnak neveznek, meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, amelyek függnek a kapott sörlé minőségétől. Ez a daráló elengedhetetlen minden háztartás számára.
Így használd: A szőlődarálót a hordó fölé helyezik, ahol a zúzott szőlőt összegyűjtik, és a hajtókart megfordítják. Előnyök: - nem befolyásolja a must (bor) ízét - kis súly - könnyen kezelhető A termék előnyei: - rozsdásodásgátló festett lemezből készült - poliamid tekercsek (élelmiszeripari felhasználás) Műszaki adatok - Kézi működtetés - Kezelt poliamid dobanyag élelmiszeripari felhasználásra - Vat térfogat 25L - Méretek: 600x430x363 mm - Aprítási kapacitás 300-500 kg/h - Súly: 15 kg